Kijk dames, klaarkomen doe je zo

Kijk dames, klaarkomen doe je zo

Russische Roxy leert ons een lesje

Vandaag staat, of beter, ligt, Roxy voor onze camera. Een lekkere, slanke Russische die een paar dagen in Nederland is, en er totaal niet vies van is om eens lekker los te gaan voor de altijd ronkende Kim Holland camera’s. En we kunnen wel stellen dat de Russen ons nog wel wat kunnen leren op bepaalde vlakken.

Gretigheid

We hebben een aantal fantastische Hollandse meiden die er ook helemaal voor gaan, en hun remmingen kunnen laten varen in een geil seksspel. Maar Roxy is een meisje dat zo gretig is, en wier lijf zo ingesteld is op sex, dat je voelt dat ze het niet doet voor de tegenspeler of de camera, maar puur voor zichzelf. Ze wil gewoon sex. That’s it. Haar kutje is al nat voordat we beginnen en het is een hele toer om een intro voor de film te maken want ze wil maar 1 ding: starten! Niet praten maar geilen.

Orgasmen galore!

Als de tong van haar tegenspeler in het begin haar klit raakt begint ze gelijk te kronkelen. Zo gevoelig is het in haar onderste regionen. En als die grote lul langzaam bij haar naar binnen wordt geschoven is direct het hek van de dam. Haar ogen draaien weg en er is niet veel nodig om haar voor de eerste keer tijdens deze sessie te laten klaarkomen. Zonder pauzes gaat het door. Heftige seks waarbij ze het ene na het andere intense orgasme beleeft. Het zijn momenten dat je ziet dat haar lijf trilt en kronkelt. Dat ze even haar adem inhoudt om vervolgens met een luide kreun tot ontspanning te komen. En is dat nu niet waar een man pas écht super geil van wordt? Van een vrouw die zich zo kan laten gaan en helemaal in zijn flow meegaat? Russische vrouwen, wat een sexbeesten zijn dat toch.

Squirt explosie

En als ze dan al een keer of 20 tot haar hoogtepunt is gekomen kan ze alle vutsappen niet meer bedwingen. Die staan te dringen aan de poort. Die moeten eruit. Ze wordt stevig gevingerd en dan is het zover. Met een luide kreun explodeert haar bloedhete, zeiknatte kut en spuit ze alles naar buiten…. Geil! De bekroning van optimale geilheid. Daarna wil ze zaad.

Have your say!

5 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.