Kinky op z’n best met Talitha

Kinky op z’n best met Talitha

Thalita wordt onderworpen!

Meesteres Veronique is eraan gewend dat ze mannen en vrouwen moet onderwerpen. Soms gaat het om opstandige types, de andere keer om iemand die het heerlijk vindt om te moeten luisteren en geen verantwoording te hoeven dragen voor wat er gebeurt. Talitha is er zo eentje.

Dit is nieuw

Het is helemaal nieuw voor haar, om in een SM situatie terecht te komen. Meesteres Veronique is dan ook geduldig met haar. Ze wordt heel rustig ingewijd in de onderdanige rol. Ze krijgt zelfs een beetje pijn te verduren. En laten we het belangrijkste niet vergeten: ze wordt gehinderd in haar bewegingsvrijheid. Geboeid, vastgebonden. De beste methode om iemand zich ‘klein’ te laten voelen…

Bekijk de film

Ongeduldig? Bekijk dan gelijk de geile film

Eerst slavin worden dan pas neuken

Talitha mag dan een onderdanig, kinky meisje zijn, en ze vindt het dan misschien heerlijk als er een dominante vrouw met haar bezig is, uiteindelijk wil ze gewoonweg een pik in zich voelen. Meesteres Veronique heeft daar rekening mee gehouden en een jongen achter de hand met een lekkere grote lul. Maar die mag ze alleen voelen en proeven als ze volledig onderworpen is…..
Bekijk deze film nu binnen je gratis week KimHolland.tv Ja, het kan nog: gebruik maken van een GRATIS WEEK met de allerbeste porno van eigen bodem!

Ben jij nu al fan van Talitha? Bekijk dan ook haar andere super geile films:

https://www.kimholland.nl/mannen-casting-talitha-probeert-er-2-tegelijk-4727.html

https://kimholland.tv/watch/287

https://www.kimholland.nl/prachtige-talitha-debuteert-met-een-trio-op-de-utrechtse-heuvelrug-4667.html

https://www.kimholland.nl/talitha-gaat-voor-de-eerste-keer-anaal-4799.html

 

 

Have your say!

4 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.