Kim Holland lanceert Kim Holland TV – een eigen erotiek FLIX kanaal

De makkelijkste en geilste in gebruik ;)

KimHolland TV
Start je gratis week

Vandaag start Kim Holland haar eigen FLIX kanaal: Kim Holland TV ?

Op www.kimholland.tv kan men tegen een vast bedrag per maand alle Kim Holland films, vlogs en nooit eerder getoonde scènes bekijken. Wekelijks worden er nieuwe titels toegevoegd!

Daarbij gaat Kim Holland Nederlandse erotische series produceren die het kanaal voor abonnees extra aantrekkelijk maken.

Wat is Kim Holland TV?

Kim Holland TV is het nieuwe online kanaal van Kim Holland. Op het gratis gedeelte van de website vind je voornamelijk korte softe films, vlogs en clips aangevuld met spannende trailers!

De volledige films kun je zien wanneer je een All-in abonnement hebt.

Meer weten? Klik hier om meer te lezen over Kim Holland TV.

Veranderd kijkgedrag

Kim: Er is de laatste tijd veel veranderd. Er wordt steeds minder tv gekeken en gewone internetsites geven dan weer niet de beleving die tv biedt.

Daarom lanceren we een kanaal dat daarop inspeelt. Dat op alle devices werkt waardoor je met je abonnement net zo makkelijk thuis op de pc kijkt, als op vakantie op je Ipad.

De films kun je met Apple TV of Chromecast ook makkelijk doorzetten van je mobiele telefoon naar je tv. Kim Holland TV is klaar voor nu en de toekomst.

Soft van buiten, hard van binnen

Als men geen abonnement heeft is er het gratis lineaire kanaal dat 24/7 previews van films uitzendt, afgewisseld met leuke softe programma’s. Ook maak je op dit gratis kanaal kennis met alle meisjes die in seksfilms spelen.

Wanneer je een Kim Holland All-in abonnement hebt, kun je de harde beelden pas zien 😉

Have your say!

7 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.