Vond jij haar toen ook al zo lekker? #GouweOuwe

Vond jij haar toen ook al zo lekker? #GouweOuwe

Vroeger, toen de lucht nog schoon en erotiek nog vies was

We zijn tegenwoordig zo ver in de ontwikkeling van de erotiek, dat we weleens vergeten hoe het allemaal is begonnen. Zo af en toe vind ik het heerlijk een ‘gouwe ouwe’ te kijken.

Stella Maas aan het begin van haar carrière

Vroeger, toen de lucht nog schoon en erotiek nog vies was… In de tijd dat onze bekende sterren aan het begin stonden van hun carrière in de erotiek. Ik dook in mijn schatkist en vond deze heerlijke film voor je van Stella Maas, zo’n perfect voorbeeld van een succesvol meisje aan het begin van haar carrière.

Binnen no-time is alles nat en is het tijd voor de mannen

Stella en haar vriendin Angelique zitten samen te kletsen op de bank en pakken er een rosé bij om het ijs te breken. Ze hebben het over hun lesbische gevoelens en in no-time glijden hun handen over elkaars lichaam. Hierna beginnen ze elkaar heftig te zoenen en wordt alles binnen no-time kletsnat. Als deze dames helemaal warmgelopen zijn komen er twee kerels aan te pas. Moet je de dames eens hard horen kreunen, ze genieten er echt van!

Kijk maar eens mee en zie hoe lekker het toen al allemaal begon…. Maas was ze toen alle drie al de baas 😉 Kom, en geniet met me mee… hmmm… Link 18+

Na deze film zijn er heel veel nieuwe moderne films van Stella gemaakt.

Ik was in een geile…uhm gulle bui en heb er meteen nog twee echte “Maasjes” voor je op een rijtje gezet:

  

Stella doet het met een jonge fan                           Cameravrouw Stella maakt er een trio van

 

 

 

 

Have your say!

2 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.