Kom kinky stoeien met Kitty

Kom kinky stoeien met Kitty

In bed is altijd sprake van een rolverdeling, of je je er nou bewust van bent of niet. Er is er altijd 1 minimaal een beetje dominant en de ander onderdanig. Van minimaal tot extreem groot verschil is beide rollen. Bij Kim Holland zijn we gek op uitersten, gek op vrouwen in totale overgave.

Dirty, kinky, naughty:  Kitty

Kitty is een echte stoeipoes. Ze laat zich graag overheersen door jou. Ze vindt het supergeil als de man de touwtjes in handen neemt en zich helemaal uitleeft op haar heerlijke lijf. Samen met groot geschapen Darrell Deeps loopt ze een super spannende shoot binnen, kinky as hell!

Van deze goddelijke dag heb ik bijna een nieuwe camera moeten aanschaffen, want Kitty laat zeker een klein litertje squirt uit haar overgestimuleerde kutje stromen. Schuddend en schokkend is ze alweer op weg naar haar nieuwe orgasme… Super heftig en geil hoe ze klaar gevingerd wordt.

Ze laat je keihard komen!

Zowel met als zonder blinddoek om is deze meid helemaal in haar element. Kijk eens hoe ze, vastgebonden op haar knieën, afwacht op wat er allemaal gaat komen … 1 ding is zeker: jij gaat tijdens deze film keihard komen, of misschien wel meerdere keren, net als Kitty. Ik ben gek op poesjes, maar Kitty is wel een hele lekkere! Wat zich tijdens de seks ontspint is ongelofelijk geil. Wat een chemie!

Kijk snel deze f*cking lekkere film!

Zin om te chatten en cammen met kinky meisjes? Maak dan snel een account aan op Kinkylife.com.

Have your say!

4 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.