Laat alle remmen los en maak van het zwembad een golfslagbad!

Laat alle remmen los en maak van het zwembad een golfslagbad!

We nemen niet alleen een duik in het lekkere natte water om af te koelen, welnee!

Elke zomer kijken we traditiegetrouw weer uit naar de bloedgeile wateravonturen in het zwembad. Nattigheid hoeft niet altijd vies te zijn! Haar gebruinde lichaam ziet er nat nog geiler uit. In het water ben je gewichtloos en dat maakt veel seksstandjes in praktijk een stuk makkelijker uitvoerbaar.

Gebruik altijd extra glijmiddel in het zwembad. Condooms en water hebben geen gelukkig huwelijk. Door het gebruik van extra glijmiddel voorkom je irritaties en scheurtjes in het condoom. En als extra bonus: meer glijmiddel maakt het geluid nog lekkerder wanneer je haar natte kutje inglijdt…

De afwisseling van jouw korte en lange stoten veroorzaken een mega golfslagbad, niet alleen in het water! Niks is zo geil als de blik in haar ogen wanneer die heftige golven door haar hele lichaam gaan tijdens een keihard orgasme!

Je voelt je als een vis in het water en bent klaar om haar helemaal vol te spuiten. Het is niet zo hygiënisch sperma achter te laten in het zwembad, dus spuit maar lekker in haar mondje!

Seks in of rond het zwembad in de zon

Natuurlijk hebben we daar een mooi voorbeeld van, sterker nog: een heel lijstje! Ben je lekker opgewarmd door de warme dagen? Dan moet je gaan kijken naar meiden die het mooie weer hebben aangegrepen voor lekkere zwembadseks!

 

 

 

 

 

 

 

 

MEER ZWEMBADSEKS

Have your say!

1 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.