Maakt seks in de sauna jou ook zo geil? Nina “zweet” zelfs met drie mannen… Fuck-a-licious!

Maakt seks in de sauna jou ook zo geil? Nina “zweet” zelfs met drie mannen… Fuck-a-licious!

Een saunabezoek is supergoed voor je huid en helpt je al je spieren te ontspannen. Nou ja… bijna alle spieren, want het is niet alleen je libido wat ik daar zie groeien… Als we dan toch al zweten, dan maar meteen een paar stapjes verder.

Seks in de reguliere sauna is eigenlijk not done en zelfs verboden. Maar regels zijn er om verbroken te worden (kijk wel uit voor camera’s). Er zijn natuurlijk meerdere wegen naar een stomend orgasme. Duik in de sauna van een seksclub voor swingers of breng ongestoord samen een bezoekje aan een privé sauna. Een hete avond gegarandeerd!

Nina en haar vriendje laten zien dat de sauna héél heet en spannend kan zijn. Ze kunnen bij binnenkomst gelijk al niet van elkaar afblijven. In de zinderende hitte vinden ze de perfecte plek om elkaar eens goed te laten zweten. Lekker stiekem, in de stoom, niemand in de buurt… Maar ze blijven niet lang alleen. Een nieuwsgierige voorbijganger maakt er zelfs een geile trio van! Een lekkere kut en mond vol puur genot, tot ze opnieuw worden betrapt.

Zal het trio de saunamanager kunnen verleiden tot een heet kwartet? Met liefde! Nina laat ook jou graag goed zweten… kijk maar even mee!

Zweet ze! Link 18+….

 

Have your say!

1 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.