Sprookjes van Kim 2: Frenkenstein’s Sexritueel

Sprookjes van Kim 2: Frenkenstein’s Sexritueel

Sprookjes van Kim 2: Frenkenstein’s Sexritueel

Kim houdt van fantaseren. En zij vindt dat een seksfilm best eens wat origineler mag zijn dan wat we doorgaans te zien krijgen. Daarom maakt zij de serie Sprookjes van Kim. Waren het vorige keer sexdorstige vampieren, vandaag is het aan de geile Dokter Frenkenstein, die een misvormde zwerfster omvormt tot een bloedmooie, hete vrouw.

Speciaal ter ere van de nieuwe KimHolland.nl site

Kim wilde iets bijzonders om de lancering van de nieuwe KimHolland.nl site extra mooi te vieren. Vandaar nu eens extra sfeer, en warme, erotische sex. Vandaag in deel 1 is dat tussen de vrouwelijke dokter Frenkenstein en de tot bloedmooie vamp omgetoverde zwerfster….

Variatie

De nieuwe KimHolland.nl site zal ten teken staan van variatie. Aan de ene kant producties waar we net dat beetje meer in stoppen. Mooie locatie, mooi licht, extra sfeervolle beelden. Aan de andere kant gaan we naar nog meer amateur. Soms zelfs een meisje alleen. Zonder de afleiding van een man. Zodat ze haar eigen masturbatiespel helemaal voor jou alleen kan doen en er helemaal in op kan gaan. Er komt dus nog meer variatie. Vooral om het voor jou als kijker zo afwisselend mogelijk te maken.

Sprookjes van Kim

Zo af en toe komt er een Sprookje van Kim op de site. Juist omdat Kim hier helemaal haar ei in kwijt kan en het heel erg leuk vindt om hier aan te werken. En het resultaat mag er zijn! Dit is geen sex alleen voor mannen. Nee, hier zal ook elk stel en elke vrouw voor warm lopen. Want dit is mooi en lekker. De sex is écht maar de setting maakt de film helemaal af. Dit moet je zeker zien!

 

Have your say!

2 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.