Okee dames, kies maar, groot of klein?

Okee dames, kies maar, groot of klein?

Wat vind jij lekker?

Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Groot, klein, dik, dun, keihard, stevig en ga zo maar door. Je hoort verschillende verhalen. Voor sommige vrouwen kan een pik niet groot genoeg zijn, anderen geven de voorkeur aan dik waarbij de lengte niet zo’n rol speelt. We horen ook de verhalen van vrouwen die vinden dat mannen met een grote lul luier zijn in het verwennen van een vrouw omdat ze een beetje teveel zelfvertrouwen en eigendunk hebben om veel moeite te doen. De vrouw moet maar genoegen nemen met het feit dat hun jongeheer altijd fier voor ze klaarstaat. Terwijl mannen die door moeder natuur minder goed zijn bedeeld juist veel werk maken van het plezieren van de vrouw.

Ach, hoe het ook zij, er is voor jullie, dames, maar 1 vraag om er voor eens en altijd uit te zijn: wat willen jullie liever: een grote lul of een kleine?

Voorbeeldje

Kate is dol op hele grote. Zo dol zelfs, dat ze er twee tegelijk in zich wil voelen…

bekijk deze film nu!

Of: bekijk deze film gratis binnen je proefweek op KimHolland.TV—–> Ga Kijken!

Have your say!

3 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.