Orale seks les op Russische school

Daar sta je dan met je mond vol tanden. Eerste les: deze niet gebruiken!

pijpen

De school krioelt van de brugwuppen. Iedereen sloft naar het eerste lesuur, wiskunde, pff… geen zin in! Tweede en derde uur lichamelijk opvoeding. Gym, kijk dat is beter! Beetje voetballen en zo.
Totdat je als Russische scholiere aankomt bij de gymlerares en ze je even vertelt dat onderdeel van lichamelijke opvoeding vandaag orale seks les is 😮

De orale seks les begint

Je loopt binnen in een normaal klaslokaal met tafels en stoelen. Op elke hoek van de tafel ligt een A4’tje. Er staan een aantal meisjes zenuwachtig met elkaar te praten en uit beleefdheid zeg je gedag en ga je zitten. Je pakt het A4’tje en leest het door.

Aftrekken, Oraal bevredigen, Pijpen, Afzuigen het staat allemaal op de agenda voor vandaag. Je vraagt jezelf af wat je hier in hemelsnaam doet!

De foto’s

Zo moet het ongeveer voelen om op een Russische school te zitten waar ze de les ‘The Art Of Oral Sex’ geven. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Op het einde van dag weet je precies hoe het pijpen in zijn werk gaat. Ook de Hollandse meiden kunnen er aardig wat van.

Have your say!

4 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.