Soms is het niet zo erg om machteloos te zijn

Soms is het niet zo erg om machteloos te zijn

De teugels laten vieren

Als man moet je altijd maar sterk zijn. De controle hebben. Je leven in de hand hebben. Maar zelfs al heb je nog zo’n hoge functie, word je nog zo gerespecteerd, soms is het wel eens fijn als je de teugels eens mag laten vieren. Dat je gewoon eens door een ander laat bepalen wat je moet doen of moet ondergaan. Uiteraard in uiterste discretie want niemand om je heen mag weten dat je het best spannend vindt om jezelf in handen te geven van een koele meesteres.

Pijn is fijn?

Het is natuurlijk helemaal aan jou wat er bij de meesteres gebeurt. Houd je van pijn dan zal ze je dat met plezier geven. Maar als je het al voldoende vindt om eens niet ‘in control’ te zijn, dan is dat ook prima. Ze kan je plagen, teasen en opdrachtjes geven. In elk geval vergeet je even de tijd, je zorgen, en ben je even alleen maar op haar en jezelf geconcentreerd.

En de seks dan?

Ja, de seks. Er zijn meesteressen die je eindeloos aan het lijntje houden. Waarvoor je letterlijk door het stof moet om een glimp van haar kutje te mogen opvangen. Maar er zijn er ook die het gewoon geil vinden om met een slaaf bezig te zijn, en die ook op seksueel gebied willen bepalen wat er op welk moment gebeurt. Het is dan ook zeker geen zeldzaamheid dat de meesteres je vraagt achterover te gaan liggen omdat ze je stijve lul wil berijden.

Meesteres en MILF Roos wil zelf ook genieten

Net als een meester wil genieten van zijn slavin, wil MILF Roos genieten van haar slaaf. Niet alleen maar bezig zijn hem genot te geven, maar hem zelf als een gebruiksvoorwerp aan te wenden voor haar eigen behoeftes. Een tong in haar kutje, een lul diep naar binnen. Maar, zij bepaalt. Alles. Dus soms krijg je het all the way, maar als je een keer minder goed luistert dan krijg je straf. En of dat nu pijn is of géén seks, het is beide even erg, lijkt mij…

Is dit iets voor jou? Check het nu uit!

Meer films van MILF Roos

MILF Roos pakt 2 jonge boys
Roos is onze bloedgeile MILF die wij opnieuw verrassen met 2 jonge boys die zin hebben om al haar gaatjes te verwennen. Roos vindt dat lekker, diep anaal en vaginaal tegelijk doorgeneukt te worden. En vandaag kan ze dat krijgen. 2 lullen van jonge knullen, die haar stevig in de sandwich nemen. Kijk Roos tekeer gaan en klaarkomen, ja, deze jongens hoeft ze echt niet veel meer te leren…..

 

Fistfucking
Roos is enorm geil en nu ze toch zo kinky bezig is gaat ze maar eens achteroverliggen en worden er mega dildo’s in haar geile kut geschoven en uiteindelijk zelfs een hele vuist. Fistfucking op z’n best en Roos laat weer zien wat een enorm geil sexbeest ze toch is!! Dit mag je niet missen. Wat een heftigheid!

Have your say!

0 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.