Nieuw: Exotische Beauty April maakt haar debuut

Nieuw: Exotische Beauty April maakt haar debuut

21 Jarige April dacht: waarom niet?

Ze zag haar vriendin Jasmin in actie voor de Kim Holland camera en dacht: waarom niet? Ik ga me ook aanmelden. En zo kwam zij in navolging van Jasmin terecht bij ‘Gekke Petertje’, die het helemaal zag zitten om met haar een hete opname te doen. Hij nodigde de alom geliefde acteur James uit om dit geile meisje een heerlijke belevenis te bezorgen. Want de eerste keer voor de camera moet natuurlijk top zijn voor een super chick als April.

Nooit ergens te zien geweest

April is nog nooit voor de camera geweest. Dit is haar allereerste keer en dat is natuurlijk heel spannend. Ze is dan ook best een beetje zenuwachtig. Logisch. Maar porno-acteur James en filmer ‘Gekke Petertje’ weten haar uiteindelijk gerust te stellen en ze is dan al zo geil dat ze James, terwijl ze nog in de parkeergarage lopen, trakteert op een geile pijpbeurt.

Have your say!

2 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.