Uit de hand gelopen seks spelletjes

Uit de hand gelopen seks spelletjes

Uit de hand gelopen seks spelletjes

Het kan soms raar lopen. Strafrechter Koen A. uit Mechelen werd door zijn vrouw Magda de SM in gesleept. Zij kickte op vernedering, pijn, veel pijn zelfs. Koen was er niet zo van. Hij had die fantasieën niet eens, maar wilde meegaan in de sterke drang van zijn vrouw. Hij wist niet wat voor desastreuze gevolgen dat zou hebben.

De onderdanige

Uit de hele gang van zaken blijkt dat Magda de persoon was die de heftige SM initiëerde. Zij stelde zich als onderdanige slavin dan wel op in de kwetsbare positie, maar het was volstrekt haar eigen keuze. Onder invloed van alcohol werden er vervolgens heftige SM sessies gehouden waar vaak meerdere personen aan deelnamen. Magda liet zich zwaar geselen, haar geslachtsdelen bewerken met naalden en ook werden er zware elektrische schokken toegebracht. Je zou zeggen: als zij het allemaal okee vond dan is dat toch een privé aangelegenheid?

De collega

Totdat een collega van Koen er lucht van kreeg en de praktijken van het stel aangaf bij justitie, die direct een onderzoek startte.

SM of BDSM toegestaan?

Voor zolang er geen blijvend letsel wordt toegebracht en de spelletjes gebeuren met volledige instemming van de betrokken partijen is SM toegestaan en legaal.
Het strafrecht komt pas om de hoek kijken als er twijfel is over de vrijwilligheid van de onderdanige, of als er blijvend letsel is toegebracht.

Koen en Magda

De rechter oordeelde in het geval van Koen en Magda, dat het dan misschien zo is dat Magda het spel in gang had gezet, maar dat er zoveel alcohol bij werd genuttigd, dat betrokkenen onmogelijk nog konden weten tot hoever ze konden gaan. Ook Magda was zover weg dat zij zich de volgende ochtend vaak niet eens meer kon herinneren wat er allemaal was gebeurd. Ook zou het zo zijn geweest dat er niet altijd werd gestopt als Magda om genade vroeg. Koen kreeg een jaar voorwaardelijke gevangenisstraf, raakte zijn ambt als rechter kwijt en het recht op zijn pensioen. Dit hele verhaal is later verfilmd en in de bioscoop vertoond onder de naam ‘De SM Rechter‘. In deze film neemt men het nadrukkelijk op voor Koen en Magda, waar de filmmaker duidelijk wil maken dat de overheid zich niet moet bemoeien met datgene wat men privé uitspookt. Gezien de feiten heeft Koen zich wat ons betreft toch wel iets te ver laten meeslepen.

Drank en drugs

SM en andere kinky spelletjes worden maar al te vaak gespeeld onder invloed van geestverruimende- of verdovende middelen. Zeker onder de party-gangers. We zijn geen moraalridders en zolang het binnen de perken blijft qua spel, prima. Maar mocht je kicken op heftige SM en pijnsituaties, doe dat dan op een manier waarop je je de volgende dag nog precies kunt herinneren waar de blauwe plekken vandaan komen 😉

Kinky spelletjes die wel goed gingen

We hebben heel veel kinky films op de site staan. Soms heftig, soms subtiel en spannend. We kunnen in elk geval stellen dat iedereen daar alleen maar van genoten heeft en er met een lach op zijn of haar gezicht aan kan terugdenken. En zo hoort het, toch? Veel kinky plezier!

Have your say!

1 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.