Buitenseks bij 40 graden, go or no go?

Buitenseks bij 40 graden, go or no go?

Buitenseks bij 40 graden, go or no go? 🔥

Dit is waar de komende dagen alles om draait: het weer! En nee, wij van Kim Holland zijn zeker geen klimaatalarmisten van o, o, de wereld vergaat want het wordt zo heet. Zo’n mooie zomer was het tot nu toe immers niet dus het mag een keer tijd worden dat de zon zijn best eens gaat doen. Al is overdrijven ook een vak. Daarom is de hamvraag van vandaag: buitenseks bij 40 graden, is dat een go of een no go? Even geen rekening houdend met het KNMI dat vast en zeker iedereen aanraadt de deur niet uit te gaan en ramen en deuren gesloten te houden.

35 Graden? Been there, done that

Met temperaturen tussen de 30 en 35 graden hebben we de nodige super hete Kim Holland buitenseks films gemaakt. Genoeg water meegenomen, goed ingesmeerd, koud flesje champagne erbij en iedereen heeft al gauw zin om er lekker tegenaan te gaan. Misschien een beetje rustig aan met neuken om niet té oververhit te raken, maar verder geen centje pijn. Maar 40 graden? Dat is meer zoiets als neuken in de Sahara.

geile buitenseks met Natalia (Calisi Ink)

hete buitenseks met Talitha

Ok, seks bij 40 graden, onze tip

Buiten genoeg drinken, moet je ook echte verkoeling hebben mocht jij zo’n lefmeid of lefgozer zijn die het aandurft om in de verzengende hitte de liefde te bedrijven in de open lucht. Koop dus op zijn minst een koelbox en stop die vol met ijsschilfers of ijsblokjes. Neuken op ijs in de hitte lijkt ons een bijzondere ervaring. Hot & Cold tegelijk. Trouwens ook wel handig voor de climax natuurlijk, want een paar oververhitte ballen zijn niet optimaal om tot een lekker orgasme te komen. Succes!
Wij kiezen zelf namelijk voor een airco-gekoelde slaapkamer deze week 😏. We zijn toch zeker niet gek? 😀

 

Have your say!

7 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.