Verborgen Fantasieën afl.1: Geilen op ballonnen

Ballonnen fetish

Ik verdiep mij in de verborgen fantasieën van gewone mensen. Deze eerste aflevering heb ik Jo de Mulder op bezoek. Hij heeft een van de zeldzaamste fetishes, hij geilt namelijk op spelen met ballonnen.

Ik vraag hem er alles over en als ik een beetje doorheb hoe het spel voor hem in elkaar zit, verplaats ik mij in zijn fantasie en speel ik het spel met hem mee. Een unieke eerste aflevering, gekenmerkt door oprechtheid en speelsheid.

Ik zuig liever dan dat ik blaas

Jo heeft ook nog een uitdaging voor mij: een ballon opblazen net zolang tot hij explodeert. Een spannend momentje na een enerverende en inspirerende middag, waarbij ik verrast was over het verhaal achter de ballonnen fetish. Maar al met al kan ik stellen dat ik liever zuig dan blaas 😉

Geilen op ballonnen

Have your say!

6 0

2 Comments

  1. Geweldig interview!
    Ikzelf ben hollander welke al als kind van 10 mijn eerste sexueele ervaring had met ballonnen.Sindsdien ben ik een actieve looner. Leuk om te zien dat hier aandacht aan besteed wordt. Toevallig zat ik er laatst nog aan te denken om kim hierover een mailtje te sturen of aandacht voor dit onderwerp mogelijk is maar durfde niet de stoute schoenen hiervoor aan te trekken.

    Reply
  2. Hi Dennis,
    leuk dat ik je op je wenken heb kunnen bedienen!
    X Elise

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.