Verpleegster verleidt bajesklant

Verpleegster verleidt bajesklant

Verpleegster verleidt bajesklant

Het klinkt als een serieuze aangelegenheid die zomaar de kop in een krant zou kunnen zijn. Niets is echter minder waar. Stellen mailen Kim regelmatig wat ze kunnen doen om hun relatie spannend te houden. En dit nieuwe conceptje is daar misschien wel een heel leuk antwoord op. Elk stel of gelegenheidsstel kan dit zelf thuis ook doen.

Rollenspel

Elise heeft lekker stel Jenna en Dave uitgenodigd. Ze weten dat zij komen voor een rollenspel. Verder weten ze niets. Er zijn twee verkleedpakjes gekocht die helemaal niets met elkaar te maken hebben. En nadat ze zijn uit gelachen nadat ze die uitgereikt hebben gekregen, krijgen ze 10 minuten om een klein scenariootje te bedenken dat daarna direct verfilmd wordt. Even stressen dus om tot een leuk geil verhaaltje te komen…… Want wat moet je met een bajesklant en een verpleegster?

Inleven

Het verbaast ons hoe serieus Jenna en Dave zich in hun rol verplaatsen. Hoe maf de situatie ook is, ze pakken hun rol en zien er al gauw de geilheid van in. Dit zijn opeens twee mensen die elkaar nog nooit hebben gezien, zo lijkt het. Ook al zijn ze al jaren bij elkaar. Dat maakt een rollenspel ook zo interssant en boeiend. Probeer dit vooral thuis ook! Je zult zien hoe makkelijk je je in een rol kunt inleven. Jenna en Dave raken er daadwerkelijk enorm opgewonden van. Langzaam groeien ze naar elkaar toe en draait het uiteraard op seks uit. En wat voor seks!! Spetterend!

 

Have your say!

5 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.