Volop échte amateurvideo’s en foto’s

Volop échte amateurvideo’s en foto’s

Kinkylife: het verzamelde werk van Hollandse amateurtjes

Bij Kim Holland vind je, zoals je weet, meer dan duizend geproduceerde films met Nederlandse amateurs, maar wat is er nu nog leuker? De filmpjes die allerlei hobbyisten zelf posten op hun profiel bij KinkyLife natuurlijk. Stuk voor stuk gemaakt in een spannende bui, op het moment dat ze er zelf zin in hadden. Thuis, na de afwas, of desnoods in hun eigen achtertuin. Geen producer. Geen extra licht. Nee, gewoon met de Iphone of eigen hun videocameraatje. Tuurlijk: hier en daar zie je ‘schokkende beelden’ omdat het nu eenmaal lastig is om de camera recht te houden, als je in een opgewonden toestand verkeert. Maar dat maakt het extra lekker. Kijk maar eens!

Cammen en contact

Het is natuurlijk geweldig als je met de meisjes en stelletjes, die je in hun eigen amateurvideootjes in actie ziet, in contact kan komen! Op Kinkylife is dat heel gemakkelijk, want net als bij Facebook maak je een profiel aan en kun je daarna met 1 druk op de knop vriendjes worden met al die sexlovers! Heerlijk toch? Anoniem blijven? Geen enkel probleem.

Veel meisjes vind je ook terug op hun eigen webcam, en niets staat je in de weg om in een heerlijke, niets verhullende, intieme webcamsessie verzeild te raken. Maak een profiel aan zorg dat je erbij hoort.

Have your say!

2 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.