Pak jij ook graag een sexy cadeautje uit? Deze Monroe blowerbabe komt graag, en goed ook! Gratis foto’s!

Pak jij ook graag een sexy cadeautje uit? Deze Monroe blowerbabe komt graag, en goed ook! Gratis foto’s!

I’ve been on a calendar, but never on time” was een bekend citaat van Marilyn Monroe.  We weten allemaal dat ze maar al te graag kwam, en goed ook! Vandaag zou ze jarig zijn en om dat te vieren hebben we iets moois gevonden voor jou om uit te pakken! Een sexy cadeautje, want Monroe was natuurlijk hèt sekssymbool en icoon in de jaren vijftig.

Ze smacht maar naar één ding, dat er ook bij jou iets omhoog komt…

Geheel in Monroe stijl stellen wij jou, een tikkeltje ondeugend, voor aan onze eigen geile eigentijdse Marilyn Monroe: Kimberley. Zie je het beeld voor je van Monroe en haar omhoog wapperende jurkje? Vertaal dit beeld naar Kimberly, die gulzig geniet van afkoeling en vertier met haar full size XL blower. Tijdens de fotoshoot komt ook haar rokje een beetje omhoog, en dat in combinatie met haar haren die fier in de wind wapperen laat haar smachten om één ding… dat er ook bij jou iets omhoog komt.

LAAT MAAR NAAI…uhm WAAIEN!

Kijk maar even mee hoe ze geniet van de blower en zich laat inspireren tot meer… Het is een echte blowjob-liefhebber, kunnen we wel zeggen. Het is een megageil gezicht om te zien hoe deze blowerbabe daarna lekker te grazen genomen wordt. En het kan Kimberley niet hard genoeg gaan. LAAT  MAAR NAAI…uhm WAAIEN!

Klik hier om de film van je scherm af te laten knallen! Film 18+

Have your say!

1 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.