Okee James, jouw beurt!

Okee James, jouw beurt!

Natasja heeft Daphne ingewijd

Daphne heeft voor het eerst meegemaakt hoe het is om door een meisje voor de camera te worden ingewijd. Het was mooi, zeker omdat Natasja zelf zo dol is op meiden en dat maar al te goed weet over te brengen. Wat we gezien hebben is dan ook puur en eerlijk genot, niet gehinderd door het feit dat het gefilmd werd. Ze lieten zich beiden gaan, genoten van elkaar en kwamen er zalig bij klaar. Wat wil een vrouw nog meer?

Na een kutje toch graag een pik

James heeft de twee meiden met elkaar aan het werk gezien. Hij heeft het van een afstandje allemaal mogen bewonderen en hoewel het wachten lang was, is hij er alleen nog maar geiler van geworden dan hij al was. Hij wil niks liever dan Daphne bespringen terwijl Natasja met haar aan het spelen is.
Daphne, wel bi, maar ook wel heel erg dol op een lul, vindt het tijd worden om James erin te betrekken. Ze wil nu gewoon goed geneukt worden En Natasja blijft ondertussen zichzelf zowel als Daphne lekker opgeilen. Super lekkere actie waar je pik zich vast en zeker enthousiast bij opricht! Kijk snel!

Bekijk deze bloedgeile film nu!

Of bekijk hem nu binnen je abonnement of gratis proefabonnement op KimHolland.TV

Have your say!

6 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.