Voor de liefhebbers: Carnaval!

Voor de liefhebbers: Carnaval!

Miljoenen mensen over de hele wereld vieren jaarlijks carnaval en niet alleen in Nederland. Een uitbundig en kleurrijk feest. Iedereen is blij en iedereen mag elkaar, maar op sommige plekken is carnaval meer dan een verkleedpartijtje! ?? ??

Carnaval in Nederland

Het grote carnaval biedt de inwoners nog een laatste kans om zich in het feestgedruis te begeven voor een periode van matiging en vasten aanbreekt.

Men gaat op kroegentocht en geniet van de praalwagens die vanaf de elfde van de elfde (11 november) worden gebouwd.

Rollenspel en grenzen verleggen

Carnaval is een ideaal moment om je grenzen te verleggen, en dan bedoel ik niet seksueel, maar je kan je mooi aankleden en je sexy voelen. Of helemaal opgaan door in andermans ‘huid te kruipen’.

In het buitenland gaat het er iets anders aan toe.

Carnaval in Brazilië

Dit is een compleet andere wereld. Carnaval is hier een van de belangrijkste momenten van het jaar. Men spaart het hele jaar voor prachtige gewaden en spenderen hier honderden soms duizenden euro’s aan.

Voor deze mensen is het tonen van je innerlijke en uiterlijke schoonheid van groot belang. Dat uit zich in hele bijzondere creaties en gewaagde outfits. Sexy!

Moet je eens kijken wat een prachtige verschijningen!

carnaval sexy outfit
carnaval billen bloot
carnaval kont
carnaval bodypaint

Have your say!

5 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.