Zomer! Dus we doen ‘het’ buiten!

Zomer! Dus we doen ‘het’ buiten!

Buiten gebeurt het

We zijn er hier bij Kim Holland dol op: de zomer. Eindelijk kunnen we de appartementen en hotelkamers laten voor wat ze zijn en met lekkere meiden en boys de natuur in trekken om te genieten van een zonovergoten beurt in de natuur.

Alessia gaat voor passie

Alessia de Pesaro is een lekkere Italiaanse die in Nederland heeft gewoond. Zij spreekt dan ook prima Nederporno, eh Nederlands. Na de tegenvallende bedprestaties van de Italiaanse mannen, die wat dat betreft toch een reputatie hebben hoog te houden, wil ze eens zien of ze in Nederland een man kan treffen die wat meer passie in het seksspel weet te stoppen.

Ik ga je in je kontje nemen

Als de seks begint zie je gelijk dat dit klikt. Dit wordt lekker geil en ze trekt zich niks aan van de camera. In tegendeel, het maakt haar alleen maar geiler. En als ze voelt dat ze in haar kontje genomen gaat worden is er helemaal geen houden meer aan…. Bloedgeil.

bekijk deze splinternieuwe anaalfilm nu!

Have your say!

3 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.