100% trio, eindelijk!

100% trio, eindelijk!

Tijdens het debuut van Lindsey en Carlos hebben we kunnen genieten van harde seks vol passie. Vandaag gaat dit stel een stapje verder dat je eerder bij kimholland.nl hebt kunnen zien. Een 100% trio van Lindsey & Carlos, samen met Lion. 

Lindsey is er klaar voor, en jij?

Een bi-zondere combinatie kunnen we wel zeggen, want ze zijn alle drie 100% bi! Dat dit stel pure lust is mag duidelijk zijn. Sex delen ze niet alleen met elkaar en indirect met jou, maar andere mensen zijn welkom om mee te spelen!

Hoe bi-schierig ben jij?

Je moest eens weten hoeveel mannen en vrouwen er ons om hebben gevraagd: wanneer maken jullie nu eens een echte bi-film waarbij een geile vrouw sex heeft met 2 bisexuele mannen? Kennelijk is dit steeds meer gaan leven. We weten inmiddels dat heel veel vrouwen bi zijn en daar open over zijn. Mannen zijn vaak terughoudender. Willen toch de stoere man blijven. Maar het is wel duidelijk dat de fantasie om het eens met een man en vrouw tegelijk te doen, door heel veel hoofden rondspookt.

Gevingerd, gelikt, gepijpt, geneukt

Lindsey wilde een geil trio, nou dat gaat ze krijgen! En hoe openminded het trio wordt zal op het moment zelf besloten worden. Heerlijk geilen de mannen Lindsey op tot ze doorweekt is! Twee harde pikken van twee geilbekken, daar kan ze wel wat mee! En kijk eens hoe prachtig ze eruit ziet! En zet vooral je geluid wat harder, want die kreuntjes van haar zijn te lekker en geil. Dit is pure lust. Heerlijk wordt er gevingerd, gelikt, gepijpt en natuurlijk geneukt! De G staat voor geil, kunnen we wel zeggen :-p

Lindsey sext met 2 bi-mannen

Beide mannen zijn bi, beide mannen zijn nog botergeil en zodra Lindsey nog even haar sexspeeltje erbij pakt kunnen ook de mannen niet van elkaar afblijven. Dat mannen goed zijn in pijpen is eigenlijk niet zo gek, want wie weet nou beter hoe het moet en het op zijn lekkers is dan jijzelf? Juist!

Als je wilt weten wat wij uitgespookt hebben, kijk dan deze film. Aldus de, met rode oortjes, nagenietende Lindsey.

GEILLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!! Klik hier snel voor de film, als je durft…

Have your say!

5 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.