8 Belangrijke feiten die je moet weten over borsten

grote borsten

Nederland telt ongeveer 13.000.000 borsten. Toch zijn er weinig mannen die echt weten wat ze in handen hebben.

De dames binden ze vast aan hun lichaam in beha’s en gaan verder met de dag. Daarom speciaal voor jullie hebben we een overzichtje gemaakt van de 8 belangrijkste feiten over borsten, tieten, memmen of boobies, hoe je het ook noemen wilt.

De 8 belangrijke borsten feitjes

volle borsten

Volle borsten

Mensen zijn de enige zoogdieren ter wereld waarbij de vrouwen altijd volle tieten heeft. Bij andere zoogdieren is het namelijk zo dat de borsten pas voller zijn op het moment dat ze in verwachting zijn.

Bij de mens krijgt de vrouw alleen bij de zwangerschap vaak nog grotere memmen.

grote borsten

Grote maat

Mag het iets meer zijn? Was waarschijnlijk de vraag waarop deze jonge vrouw instemde want haar cupmaat is namelijk 102ZZZ. Wie van grote borsten houdt moet hier eens kijken.

borst orgasme

Borst orgasme bestaat echt

Door het stimuleren en strelen van de tepel kunnen vrouwen orgasmes krijgen zo blijkt uit een studie onder honderden vrouwen. Probeer het eens uit!

borstmelk

Proost

Borstmelk is de beste basis voor kinderen. In China gaan ze iets verder. Daar drinken ze namelijk borstmelk direct uit de borst. Ook onze Paul de Leeuw kan er wat van, kijk hier maar eens.

borsten en melk

Tieten met veel melk

Althans dat is de gedachte van velen, maar het dus helemaal niet waar. De grootte van de borst geeft niet aan hoeveel melk deze produceert. Elke borst geeft namelijk evenveel melk.

borsten groeien

Tieten groeien

Naar mate ze meer opgewonden raakt kunnen haar tieten wel tot 25% opzwellen. Is dat niet geil? Moet je deze dame eens kijken dan.

borsten links rechts

Links of rechts?

Van de meeste vrouwen is haar linkerborst groter dan de rechter. Kijk maar eens goed op Kinkylife.com of je het kunt zien.

borsten tepels

De vier types

Er zijn vier versies van tepels. Welke heb jij al gezien?

Bron: Foto’s zijn afkomstig van sex.com

Have your say!

1 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.