De squirtkutten van Ashley en Chayenne

De squirtkutten van Ashley en Chayenne

Dat de passie tussen pornosterren oprecht, echt en geil kan zijn, bewijzen deze twee kanjers Ashley More en Chayenne Shae maar weer. Na elkaar op de set tegen te komen is de klik en aantrekkingskracht zo groot, dat ze besluiten bij elkaar te blijven slapen die avond.

Hun privé-date was zonder camera erbij, voor zover we weten, al zagen we wel wat geile fragmentjes van die avond voorbij komen op Twitter.
Na de verhalen die ik meekreeg over deze geile slapeloze nacht was het mij duidelijk: dit wil ik op film zetten voor jou!

Twee prachtige meiden die elkaar letterlijk en figuurlijk wel kunnen opvreten. Dat ze zo op 1 lijn liggen blijkt maar weer, niet alleen hebben ze passende outfits, ook hebben ze een passende inhoud van hun reiskoffertje mee, namelijk gevuld met lingerie en… dildo’s! Van een gewone dildo tot een dubbele dildo en zelfs een voorbindlul, hoe geil!

Ashley heeft al bedacht Chayenne eens keihard te gaan nemen en haar te laten gillen van genot. En dat is gelukt zeg! Van Willie.nl kregen we een grote voorbindlul waar Ashley wel mee aan de slag kan. Mega geil gezicht, Ashley met een big dick en Chayenne die om More More, Ashley More roept….

Navingerend komen de twee tegelijkertijd squirtend over elkaar klaar, en hoe! Damn….Ik heb zelden zo’n heftig geil en hard orgasme meegemaakt. Sorry buren hihi. En natuurlijk blijft het daar niet bij. IK heb drie mannen klaar staan die dit alles live hebben kunnen aanschouwen en met hun harde pikken in de hand niet kunnen wachten de twee te bespringen…. Laat het neuken maar snel beginnen!

Maar voor nu deze MUST-SEE! Ashley en Chayenne, van toys naar…. Juist. Boys.

Have your say!

16 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.