Chels & Chayenne vreten je op!

Chels & Chayenne vreten je op!

Kinkylife is de plek waar je in contact komt met open-minded meiden die zich graag open en bloot geven. Zo kwam Martin in contact met, de jullie wel bekende, Chelsea. Een bloedmooie meid die graag zijn droom uit wil laten komen. Een v/v/m trio!


Chels staat samen met vriendin Chayenne te popelen om hem in het echt te ontmoeten. Midden in een park wacht het twee hem verleidelijk tegemoet, ze kunnen nu al niet van elkaar afblijven. Het is ook zo heet…

De meiden geven hem eerst de show van zijn leven, de kledingstukken zijn al snel uit en ze laten zien hoe geil en lekker en geil lesbisch kan zijn.

Twee vrouwenkontjes naast elkaar

Opgewarmd, afgelikt en nat trekken ze de opgegeilde Martin erbij. Gepijpt worden door twee lekkere meiden, tongen en handen overal en een uitzicht waar menig man een moord voor zou doen.

Kijk, geil en fantaseer mee naar deze TE-LEKKERE-FILM! Twee uitnodigende kontjes naast elkaar, wie zou jij als eerste pakken?

Have your say!

1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.