De geilste film van het jaar komt van Venus

De geilste film van het jaar komt van Venus

De geilste film van het jaar

Hier is hij dan: de geilste film van het jaar. Daar kunnen we zeker van zijn. Als de editor, die niet zo gemakkelijk meer een geile kick krijgt van een film omdat hij het allemaal al duizend keer voorbij heeft zien komen, er opgewonden van raakte, dan kun je ervan uitgaan dat deze film iets speciaals is.

In opdracht van de Meester

Venus heeft een relatie, maar ook een Meester die haar geile opdrachten geeft. Omdat zij het fijn vindt om hem tevreden te stellen probeert ze een opdracht altijd zo perfect mogelijk uit te voeren. Ditmaal nam haar Meester contact op met Elise. Of zij mee wilde werken aan het realiseren van een hele geile opdracht. Zijn mooie blonde slavin Venus moest gepakt worden door 3 donkere mannen met een grote lul, al haar gaatjes moesten tegelijk gevuld worden, ze moesten alledrie in haar mond klaarkomen, en ze zou zich een echt sletje moeten voelen. Uiteraard werkte Elise er graag aan mee en regelde de mannen en de locatie.

De mannen worden geïnstrueerd en hebben er zin in!

Elise vertelt de mannen welke actie er van ze wordt verwacht en het enthousiasme is groot. Ze beseffen dat deze geile meid zich volledig voor hen moet openstellen en dat ze dit sletje in al haar geile gaatjes mogen neuken.

Neuken, anaal en sandwich (DP)

De grote palen van de boys zijn snel stijf gepijpt als Venus zich diep in haar keel laat neuken terwijl ze de stoten van een ander in haar kut voelt. Haar strakke kontje wordt opengewerkt met een rubberen stang, waarna ze anaal gepakt wordt en ook een DP te verduren krijgt. Dit is zo geil, want Venus raakt in trance en heeft totaal geen oog voor de camera. Ze gaat erin op en geeft zich 100%.

Hoeveel orgasmes heeft Venus?

Zo gepakt te worden mist zijn uitwerking op Venus niet. Ze vindt het zalig om zo hard genomen te worden en een speelbal te zijn van de wensen van de kerels die wild met haar tekeer gaan. Ze schreeuwt het uit, komt tussen de 30 en 40 keer drijfnat klaar en tenslotte zijn de mannen aan de beurt, die om beurten haar mond volpompen met hun warme zaad.

De geilste film van het jaar kun je nu zien!

Have your say!

9 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.