Gratis fotoserie: Barbie (19) voor het eerst voor de Kim Holland camera

Gratis fotoserie: Barbie (19) voor het eerst voor de Kim Holland camera

Barbie, 19-jarige geile glamourchick

Barbie, 19, kwam bij Kim Holland terecht via onze beauty Indy, die al verschillende super geile films heeft gemaakt. Barbie is de ex van Indy in het echte leven. Ja, deze meiden hebben een lesbische relatie gehad. Die relatie is inmiddels voorbij maar ze zijn nog altijd beste vriendinnen. We zijn nog bezig een geile shoot te regelen waarbij deze meiden allebei sex gaan hebben met hun ex. Dat lijkt ons erg spannend om te zien. Maar vandaag is deze prachtige meid op bij ons op bezoek omdat ze graag haar eerste shoot bij Kim Holland wil doen met grootgeschapen Jay.

Eerst even klaarkomen

Barbie heeft een vriendin meegenomen naar de shoot: onze ‘riante rondingen’ Jane. Barbie overvalt haar ermee dat ze graag eerst even wil klaarkomen en dat ze graag wil dat Jane dat met haar geile tonnetje komt fixen. Een gastoptreden dus. En behendig als Jane is weet ze Barbie snel naar een hoogtepunt op te stuwen.

 

 

Tijd voor een lul

Ja, hoog tijd voor diepgaande neuksex, en Jay staat er helemaal klaar voor. Zijn grote paal staat fier overeind en popelt om prachtige Barbie alle hoeken van de kamer te laten zien. Maar daar ga ik verder niks over vertellen, want we hebben de film en de foto’s!

De gratis fotoserie!

Bekijk deze hete superchick in daverende actie

 

Have your say!

31 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.