Extreme penetratie: 1 hand plus 4 vingers!

Extreme penetratie: 1 hand plus 4 vingers!

Mercedes, Noir en Noortje

Mercedes hebben we onlangs voor de allereerste keer in actie kunnen zien met Ashley More in een zalig lesbisch onderonsje waar de sappen lustig bij stroomden. Maar uiteraard wilden wij fraaie redhead Mercedes nog eens terughalen voor de camera want de reacties op haar eerste film waren super. Zij gaf aan dat ze best eens iets pittigers wilde proberen, en wij vonden dat de uitgelezen mogelijkheid om haar te koppelen aan Meesteres noir, die voor de gelegenheid ook haar persoonlijke slavin Noortje meebracht.

 

 

Kennismaking

Mercedes vond het best spannend. Ze had eigenlijk nog niet veel kinky ervaring, buiten een paar klappen op haar fraaie ronde billen. Noir is heel goed in het breken van het ijs. Zij pakt de persoonlijke aandacht van haar tegenspeelster en ontlokt haar zo uitspraken die ze kan gebruiken in haar spel. Zo ook nu. Mercedes geeft aan dat ze wel kickt op bondage en dat ‘haar kutje ook wel wat kan hebben.’ Voor Noir is dat genoeg om te kunnen starten en te weten welke kant ze haar geile perverse spelletje op kan sturen.

 

Intens

Mercedes is een intense meid. Zodra ze de bondage voelt begint ze al weg te dromen en als Noir in haar tepels en borsten begint te knijpen dan sluit ze haar ogen en draaien haar ogen van genot.

Noortje

Slavin Noortje wordt erbij gehaald. Ze mag het kutje likken van Mercedes terwijl Noir voortdurend geile praat op Mercedes afvuurt. Dat mist zijn uitwerking niet want Mercedes wordt geiler en geiler, zeker als Noir met haar kut begint te spelen.

 

 

 

 

 

 

Kutje oprekken

Noir begint het kutje van Mercedes op te rekken. Eerst met haar vingers, dan met een dildo, en tenslotte met een oppompbaar speeltje dat haar kut ook van binnenuit oprekt en wij laat staan. Noir doet dat niet zomaar, er zit echt een plan achter.

Fistfucking

Als de kut van Mercedes is opgewarmd en opengewerkt, laat Noir een straal glijmiddel over haar kut stromen en laat haar vingers 1 voor 1 naar binnen glijden. Ze vormt haar hand zo, dat die uiteindelijk helemaal tot haar pols in de kut van Mercedes zit. Ze draait, ze pompt, eigenlijk neukt ze mercedes met haar hele hand.

Kan er nog iets bij?

Mercedes kreunt, ze geniet en komt bijna klaar. Maar dat mag ze nog niet, pas als Noir toestemming geeft. Eerst propt Noir nog wat extra vingers naar binnen terwijl haar hele hand er nog in zit. Mercedes kronkelt met haar hete lijf. En dan is ze pas helemaal opgevuld. Noir’s hand plus 4 vingers bewegen ritmisch in haar kut. nu wil ze toch echt klaarkomen… Noir haalt haar hand en vingers uit haar kut en vingert haar en stimuleert haar kutje totdat Mercedes heftig klaarkomt en daar aardig wat vocht bij verliest dat Noir haar netjes van haar hand klaar aflikken. Wat een heftigheid. Wat een film.

 

 

 

 

 

 

Have your say!

13 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.