Fantasie: ‘ik wil mijn vrouw zien neuken met een ander’

Fantasie: ‘ik wil mijn vrouw zien neuken met een ander’

Erop kicken als ze het doet met een ander

“Fuck My Wife” is een fantasie die veel voorkomt in de hoofden van mannen. Je stelt je voor dat je je vrouw of vriendin mee neemt naar een plek waar 1 of meer andere mannen haar opwachten. Puur voor seks. Jij wilt zien hoe mannen van jouw vrouw genieten en hoe zij het stralende middelpunt is van lust en geilheid. Je wilt dat zij zich niet inhoudt maar helemaal losgaat. Misschien dat je je er uiteindelijk zelf ook in mengt. Maar het kan ook zijn dat je liever toekijkt en het zelf later, thuis, afmaakt. Ja, net zozeer als mannen vaak fantasieren over seks met meerdere vrouwen, is ook het delen van je vriendin een populair gedachtenspinsel.

Fuck my wife, boys!

Daphne en haar man houden van dit spel. En ze vinden het spannend om dit ook op camera te laten zien. Dat zij het heerlijk vindt om voor zijn ogen geneukt te worden door vreemde mannen. En dat hij toekijkt, en soms meedoet, soms niet. Een ijzersterke relatie waar zulke spelletjes mogelijk zijn. En jij? Heb je zelf al eens over zo’n situatie gefantaseerd? Reageer dan eens op dit artikel, want daar zijn wij reuze benieuwd naar!

Bekijk deze film

Je kan deze onwijs geile film bekijken als onderdeel van je GRATIS proefabonnement op KimHolland.TV
Wil je liever nergens aan vastzitten en snel kijken, klik dan hier

Have your say!

18 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.