De goedkope hobby van Ariël (19)

De goedkope hobby van Ariël (19)

Ariël op bezoek in Nederland

Ariël is op bezoek in Nederland. Zij is een meisje met een gezonde nieuwsgierigheid en is tegelijkertijd dol op experimenteren. Kijk, dan kom je al gauw bij Kim Holland uit, want waar kun je nu lekkerder experimenteren dan daar?

Sex als hobby

We vragen haar wat haar hobby’s zijn en haar antwoord begint gelijk al goed: SEX! Daarna volgen lezen en snowboarden maar met antwoord 1 waren wij meer dan tevreden. De perfecte basis dus voor een pornofilm en we konden gewoonweg niet wachten de camera ter hand te nemen om dit lekkere meisje van dichtbij onder de loep te nemen.

Het leven hoeft niet duur te zijn

Tja, als sex je hobby is, wat heb je dan verder nog nodig? Mannen zijn dol op vrouwen die zo in elkaar zitten, en als je er dan ook nog eens zo geil uitziet als zij, dan kun je je hobby feitelijk non-stop beoefenen… Wat is er nu beter dan een goedkope liefhebberij?

Tiener Ariël in actie

En ja, het is goed te zien dat zij dol is op seks. Want zij gaat er voor. We hebben James voor haar geregeld en zij is als ze hem ziet gelijk enthousiast. Ze heeft er zin in om eens flink met hem te gaan hobby’en en hobbelen. KIJK JE MEE?

Have your say!

8 6

1 Comment

  1. Is she single she is hot

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.