Ben jij de ideale Sugargirl of Sugardaddy?

Ben jij de ideale Sugargirl of Sugardaddy?

Een nieuwe trend?

Steeds meer oudere mannen komen er voor uit. Ze hebben inmiddels wat geld, net een vervelende scheiding achter de rug of zijn nog altijd de juiste niet tegen het lijf gelopen. Daarbij zijn ze het zoeken naar Miss Right helemaal zat, want ze zoeken een hele leuke vriendin maar die komt maar niet op hun pad. Misschien omdat ze te hoge eisen stellen, misschien omdat een hele mooie vrouw nu eenmaal buiten hun league ligt. Wat is dan de oplossing? Een relatie gebaseerd op geld. Zij krijgt financiële veiligheid en zekerheid, wordt in de watten gelegd, en hij krijgt een mooie vriendin die haar best doet om het hem naar de zin te maken op de momenten dat zij elkaar zien. Een ‘relatie’ zonder het drama van een reguliere relatie.

Welke vrouw doet zoiets?

Ze zijn er in allerlei soorten. Sommigen zijn erop uit een man zo snel mogelijk te ruïneren ten faveure van zichzelf. Die pik je er als man zo uit. Voor alles wat jij als man wil moet er een leuk douceurtje tegenover staan. Maar er zijn er ook die de struggle of life zat zijn en kiezen voor een oudere man met levenservaring, genoeg geld, en zich vervolgens uit ‘dankbaarheid’ echt kunnen geven in een relatie. Het zijn vrouwen die gebruik maken hun charmes en mooie uiterlijk. Voor de mannen zijn zij een ‘trofee’. Hun trots. En daar mag best iets tegenover staan. Althans als je zo’n man bent.

Beter goed geacteerd dan echt?

Stel dat je oudere man bent die teleurgesteld is in de liefde. Is het dan raar om een nieuwe relatie meer te zien als een goede deal voor beide partijen? Dat je liever hebt dat iemand goed speelt dat ze je helemaal geweldig vindt ook al ben je als man niet degene die zij uit liefde zou kiezen? Dat het voor haar een rationale keuze is in plaats van eentje uit haar hart? Maar dat je daar als man niets van merkt?

Trouw

Okee, een sugargirl/sugardady relatie is niet ideaal. Natuurlijk niet. Maar hoeveel stellen om je heen, waarbij de relatie aanvankelijk wel was begonnen vanuit liefde, zijn er echt gelukkig? Hoeveel gaan er los van elkaar vreemd en vertellen daar spannende verhalen over aan hun intimi? Veel! Tel ze maar eens: de stellen die echt gelukkig zijn. En als je dan een stel opnoemt dat een perfecte relatie lijkt te hebben, dan sta je met open mond als ze vertellen dat het al jaren niet meer klikte en dat ze nu uit elkaar zijn. Schijn bedriegt. Maar hoe zit het dan met die sugargirl/sugardaddy relaties? Die zijn gebaseerd op onderlinge afspraken. Je weet waar je aan toe bent. Het is een deal. En onderling maak je daar passende afspraken over. Bijvoorbeeld: zijn jullie trouw aan elkaar of is dat totaal niet belangrijk? Gaat het erom dat het heel leuk is als je samen bent en verder vrijheid, blijheid? Het is maar wat je daarover afspreekt. Gevoelens spelen minder een rol. Je hebt de leuke kant van elkaar en verder geen verantwoording. De lol zonder drama. Of zie jij dat heel anders?

Waar vind je een sugargirl/sugardaddy

Er zijn sites waar vrouwen en meisjes zich aanbieden en waar mannen zich in the picture kunnen zetten. Het mag duidelijk zijn dat de dames zo hun eisen stellen. Maar daar is dit principe nu eenmaal op gebaseerd. Je wilt een hele mooie meid? Nou, dan weet je wat daar aan vast zit. Als dat je wat te ver gaat dan kun je eens kijken op KinkyLife.com

Op KinkyLife.com vind je alle sexy amateurtjes van Nederland, maar ook veel leuke meiden die graag een centje bijverdienen en er zijn er vast wel bij die in zijn voor een interessante deal met een (zaken-)man. Maar… garanties bestaan niet. Want zelfs in een sugargirl/sugardaddy relatie moet er echte klik zijn tussen beiden. Maak gratis een profiel aan en beproef je geluk!

FILMS KIJKEN? NEEM EEN GRATIS PROEFWEEK OP KIMHOLLAND.TV

Have your say!

0 0

1 Comment

  1. Charmante Single Blonde Jonge Heer
    met Veel om te Delen!
    (lftd/looks onbel.)

    – alles discreet en vertrouwelijk
    Papa chico:
    – ‘an organized, disciplined and dedicated mindset’
    – ‘creative with flair’
    ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

    Golden Heart, Generous, Honest, Loyal and Caring, Faithful, Patient, Sexy, Choofy, Sincere, Funny, Good Mixer, Open Minded, Shy Sensitive Sensual and with a good Sense of Humor.

    Too sweet 2b Suga! ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.