De illusie van online seksdating

De illusie van online seksdating

De illusie van online seksdating

VEEL MANNEN WILLEN WAT ZE NIET KUNNEN KRIJGEN
Nog altijd zijn er veel mannen die zich wenden tot betaalde seksdating online. In het café lukte het niet om een vrouw te verleiden tot seks. Op het werk, in het sociale leven of Tinder wil het ook niet vlotten. Maar het kan natuurlijk ook dat je al jaren (gelukkig ) getrouwd bent en puur voor een seksdate gaat. Dan hoor je opeens de uitdagende slogans op radio en tv reclame waar je met online seksdating wel kan scoren.
En in tegenstelling tot de ervaringen tot op dat moment word je dan ineens overspoeld met ‘geïnteresseerde vrouwen’, die niks liever willen dan een seksdate.
Gaat er dan geen belletje rinkelen?
GAAT HET OM SEKS OF OM AANDACHT?
De vraag is: is het erg dat er nooit echte dates uit voort komen? Of is de aandacht van deze verondersteld leuke vrouwen al genoeg? Doet de fantasie de rest? Is het voldoende dat het zelfvertrouwen wordt opgepoetst? En weet men diep in zijn hart niet van begin af aan dat dit niet meer is dan entertainment?
En snapt men wel de disclaimer die op de datingsite vermeld staat? Namelijk dat profielen fictief kunnen zijn en dat er geen fysieke afspraken verwacht mogen worden.
WAT NIET WORDT BESEFT
Er zit aan de betaalde seksdating nog wel een ander aspect. De profielen en hun foto’s zijn vaak fictief. De ‘vrouwen’ met wie de mannen chatten zijn dan niet de vrouwen van op de foto. En zo kan die leuke blonde stoot van 22 in het echt net zo gemakkelijk een kalende 50-er zijn met een grijze baard. Misschien is dat nog wel het grootste probleem van de betaalde seksdating: de vrouwen met wie je praat en die je in eindeloze conversaties tevergeefs probeert over te halen tot een seksdate zijn niet wie je denkt. En een date komt er dus nooit.
IS ER DAN NIETS ECHT?
Ik besefte een paar jaar geleden dat er een platform moest komen waar de profielen echt zijn. Geverifieerde profielen met foto’s van de mensen zelf. Een plek waar alle Nederlandse liefhebbers, liefhebsters, pornosterren en sekswerkers elkaar konden ontmoeten, vrienden konden worden, foto’s en video’s konden delen en waar mannen de aandacht konden vinden waarnaar zij op zoek zijn. Zonder nadruk op daten, maar waar het wel kán gebeuren, net als in het normale leven.
KINKYLIFE
En dat platform is er gekomen: KinkyLife.com. Hét erotisch sociale platform van Nederland. Het ‘Facebook’ voor mensen met een erotische, vrije levensstijl. Er is jaren aan gewerkt en het heeft zich in de loop van de tijd gevuld met duizenden vrouwen, stellen en mannen. Allemaal écht. Ze delen er inmiddels wekelijks duizenden foto’s, privévideo’s en berichten met elkaar, en er is een levendige community ontstaan zonder de restricties die je tegenkomt op Facebook en Instagram als het er gewaagd aan toegaat. Een profiel maak je gratis aan en dan kun je je heerlijk onderdompelen in de avonturen van je nieuwe vrienden en vriendinnen.

COMMERCIEEL?
Veel activiteiten, filmpjes en foto’s zijn gratis voor iedereen. Stellen zijn er voornamelijk om dates aan te gaan met andere stellen, maar ook met mannen en vrouwen alleen. Vrouwen zijn er voor de lol, of om iets bij te verdienen. Als mannen deze dames berichtjes sturen, kan het zijn dat de vrouwen daar een aantal credits voor willen ontvangen. Ja, ook hier betaal je iets voor aandacht. Echte mensen onder elkaar. Waar dat mooie blonde meisje echt dat mooie blonde meisje is. Hoe je dat zeker weet? Simpel! Kom naar de offline parties van KinkyLife en ontmoet ze in levenden lijve. KinkyLife doet geen valse beloftes. Alles is echt. Net als het normale leven. Waar seksdates voor veel mannen niet voor het oprapen liggen. Maar als je op KinkyLife een een klik hebt met iemand en toevallig een seksdate weet te scoren, dan weet je dat je date ook écht komt opdraven. En daarmee maakt KinkyLife een einde aan de illusie die online seksdating normaal gesproken is.

Schrijf nu gratis in bij KinkyLife.com

Have your say!

7 2

2 Comments

  1. Hoi Kim,

    Ik denk dat je helemaal gelijk hebt, hordes mannen die zich voor ca 80cpb! heerlijk in de maling laten nemen. Ik zeg met opzet laten nemen want zeg nou zelf, een beetje naïef is het wel.

    Neem de proef op de som, maak een account aan op dergelijke site en vul niets in. Binnen 2 dagen komen de eerste “bloed geile en te lang zonder seks” vrouwen zich aanmelden.
    Deze vorm van industrie zou echt moeten stoppen.

    Maar bij sites als die van jou gebeurt, op veel kleinere schaal, het zelfde. Voor ca 30cpb berichten naar vrouwen sturen. Je kan weliswaar foto’s en filmpjes bekijken dus er is een gezicht bij maar je wordt als vent zo lang mogelijk aan de praat gehouden met chit chat en ander geouwehoer. Zodra de credits op dreigen te raken…pats, weg.
    En zo zijn ze niet allemaal, uiteraard niet.

    Misschien heb je er zelf geen weet van, kan ook maar het gebeurt zeker!

    Dat wilde ik even vertellen. Ik bedoel het echt niet verwijtend of aanvallend. Sterker nog, ik heb ook een account bij KinkyLife en laat mij zo nu en dan ook lekker in de maling nemen. Het zijn toch ook allemaal leuke en lekkere meiden, of niet soms?! 😀

    En jij bent echt super grappig lieve Kim!
    Ik kan altijd hartelijk om je lachen en luister graag naar wat je te vertellen hebt.

    Groetjes en ik hoop je op een dag tegen het lijf te lopen.
    Dieter
    xx

    Reply
  2. KinkyLife is geen haar beter. Oké, KinkyLife is een paar haren beter, want je weet over het algemeen wel met wie je aan het chatten bent. Dit neemt niet weg dat er nog steeds genoeg dames aanwezig zijn die meer geïnteresseerd zijn in je portemonnee dan in je piemel.

    Ik ben vorig jaar zo’n 2 maanden lid geweest van de site en kwam er al gauw achter dat je alleen maar aan de praat wordt gehouden door de dames, die net doen alsof ze geïnteresseerd in je zijn. De truc is natuurlijk om je zoveel mogelijk credits te laten kopen. Ik ken het. Eerst je blauw betalen en dan vervolgens, 100 berichten verder, toch maar besluiten om “vrienden” te blijven. Die ontmoeting zal nooit plaatsvinden.

    Nee, ik ben geen oud, dik, vunzig mannetje. Ik ben een gewone jongen en zie er best goed uit (volgens mijn moeder dan, haha) en ook drong ik mezelf niet op aan de dames met allerlei vieze berichtjes. Maar nogmaals, ik ken de trucjes, en dat is ook waarom ik het na 2 maanden voor gezien hield.

    Niet intrappen. Je kunt beter naar een bordeel gaan. Kost ook geld, maar beter dan je laten lekker maken met een dooie mus. Is dat een uitdrukking? Geen idee, maar jullie snappen het.

    Peter

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.