Kinky Candice (22) doet Amsterdam

Kinky Candice (22) doet Amsterdam

Kinky Candice (22) op bezoek in Amsterdam

Candice (22) komt uit Roemenië en is op bezoek in Amsterdam. Ze is er nog niet eerder geweest en ze vindt het een geweldige stad. Candice is een sexbeluste, kinky meid, die al eerder voor de camera heeft gestaan in het buitenland. En nu ze toch in Nederland is kan ze het niet versmaden om ook eens voor de Kim Holland camera te verschijnen. 

Spontaan en fris

Gekke Petertje ontmoet haar en het valt gelijk op wat een leuke, spontane meid ze is. Daarnaast ziet ze er ook nog eens bloedmooi uit, en als ze vertelt dat ze best kinky is aangelegd kan Gekke Petertje niet wachten om de camera zo diep mogelijk op haar lekkere geile lijf in te zoomen.

Bloedgeil

Ja, dit prachtige meisje is bloedgeil. Ze wil om te beginnen eens echt lekker gebeft worden, daarmee komt ze extra in de stemming om die harde donkere paal in haar mondje te nemen en diep in haar kutje te laten doordringen. Zalig.

Candice in actie!

Bekijk kinky Candice in actie!

Have your say!

5 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.