Lekker stel scoort meisje in een parenclub

Lekker stel scoort meisje in een parenclub

Wat nou als je vriendin bi is?

Het mag inmiddels duidelijk zijn. Alle vrouwen zijn bi. Of ze weten het nog niet. Want als ze eenmaal in een dolle bui na een avondje zuipen voor het eerst een vrouw hebben getongd, dan duurt het niet lang meer voordat ze zin krijgen om eens een klitje met hun tong te bewerken of zich door een hete meid te laten verwennen. Als man kan je dan geschokt doen omdat je vrouw of vriendin veel verderfelijker blijkt dan je ooit vermoedde, of je denkt aan de nieuwe mogelijkheden die er dan ook voor jou opdoemen. Twee mondjes om je lul, wie wil dat nou niet? Slik die jaloezie dus weg en laat het (ze) over je heenkomen.

Okee, leuk, als ze maar niet verliefd wordt

Ja, bij elk spel loert er gevaar. Er kunnen gevoelens in het spel komen. Daarom is het wel zo goed om een vrouw-voor-erbij op neutraal terrein tegen te komen. In een parenclub bijvoorbeeld. Daar draait de hele avond maar om 1 ding: seks! Je hoeft helemaal geen emotionele klik te hebben. Als het op fysiek vlak klikt is dat genoeg. Het is pure lust. Verder niks. Een avondje uit de band springen zonder emotionele nasleep. Je gaat er samen heen en je vindt daar zoveel bi-vrouwen (meestal zit er een man aan vast, dat wel), dat je samen de lekkerste avonturen kan beleven.

Vrouwen eerst

Over het algemeen vinden de vrouwen elkaar. Zij beginnen te kussen, te strelen en voor je het weet lebberen ze elkaars kutjes nog natter dan ze al waren. En als ze eenmaal zijn opgegeild en misschien zelf al 1 of meerdere keren zijn klaargekomen, dan willen ze toch maar 1 ding: geneukt worden! 2 Vrouwen, twee mannen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een te gek neukfeestje. En achteraf drink je wat en ga je samen naar huis. Het leven kan zo simpel zijn. Als er geen jaloezie is kan alles. Gun elkaar wat en wees niet bang. Zekerheid bestaat niet. Geniet dus zolang het kan. Bekijk eens hoe zoiets werkt!

Have your say!

5 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.