Verras je vriend eens met een v/v/m triootje

Verras je vriend eens met een v/v/m triootje

De droom van elke man

Het is de droom van bijna elke man. Op een dag thuiskomen en zien dat z’n vriendin schaars gekleed op de bank zit te zoenen met een mooie meid. En dat hij, nadat hij verbaasd heeft toegekeken, door de dames wordt gewenkt om mee te spelen. Dat is geen gewone sex en in sommige gevallen valt het tegen omdat er toch jaloezie op de loer kan liggen. Dat de man ineens wel heel veel aandacht geeft aan die andere vrouw. Okee, dat is iets om mee uit te kijken. Maar man, man, man, wat een genot als 4 mooie vrouwenhanden je broek losmaken en je daarna voelt hoe die meiden om de beurt je harde pik in hun mond nemen. Beter gaat het niet worden.

Tamara maakt haar vriend’s grootste wens waar

Tamara was samen met haar vriend Sander onlangs voor de camera bij Kim Holland. Ze vormen een spannend stel dat heel veel geile fantasieën wil waarmaken. Tamara en Sander staan voor veel open en vinden het een extra kick als de camera die ‘eerste keer’ registreert. Want wat is er nu leuker dan achteraf terug te kunnen zien hoe het was? Een geweldig document om steeds opnieuw te bekijken. En dat jij het geil vindt om te zien, dat maakt het dan nog eens extra opwindend. Sander heeft, net als het gros van de mannen, al heel lang de fantasie om eens sex te hebben met 2 vrouwen. Uiteraard is het extra kicken als de vrouwen onderling ook lekker met elkaar spelen. Dat maakt het nóg geiler. Vandaag heeft Tamara een verrassing. Stiekem heeft zij Jentina benaderd met de vraag of zij samen met haar Sander mocht verrassen met een trio. En zo werd het spelletje opgezet. Tamara regelde een cameraman en nestelde zich naast Jentina op de bank in afwachting van de komst van Sander. Je kunt raden hoe Sander reageert als hij de deur binnenstapt. Die is wel heel aangenaam verrast. En als hij beseft dat hij vandaag deze twee lekkere meiden tegelijk mag verwennen, gaat hij helemaal los. KIJK DAN!

Have your say!

6 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.