Rising star Bibi gaat voor ruig

Rising star Bibi gaat voor ruig

Rising star Bibi gaat voor ruig

Maak kennis met Bibi, exclusief bij Kim Holland. Een hot urban chick met de looks van nu! Haar eerste shoot was haar goed bevallen en ze stond dan ook te popelen om haar tweede film te gaan maken. Deze keer met 2 guys. Eén van de mannen gaf voor de shoot al aan: die houdt van ruig, let maar op. Hij zag het gewoon aan haar. De manier van doen, haar houding, en we kunnen niet anders zeggen dan: hij had gelijk. Beide mannen kozen voor de no-nonsense benadering. Niet rustig opbouwen met een soft voorspel, nee, de kleren bijna letterlijk van haar lijf rippen en direct hard er tegenaan gaan. Dat bleek exact waar Bibi op zat te wachten.

Bibi kan niet squirten… of toch?

Bibi is nog nooit spuitend klaargekomen. Ze vertelde het eerder al: dat lukt gewoonweg niet. Nou, vreemd genoeg waren de boys nog maar net begonnen met hun stevige aanpak, toen Bibi keihard spuitend klaarkwam. Wat een ontlading. Het bleek de rode draad van deze shoot te worden, want zo kwam ze wel een keer of acht tot een kletsnat kreunend orgasme. Wat een geilheid, niet normaal.

Bekijk nu Bibi’s bloedgeile tweede film!

Have your say!

6 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.