Grenzen zijn er om te verleggen

Grenzen zijn er om te verleggen

Grenzen zijn er om te verleggen

In principe wil elk mens nieuwe dingen ontdekken. Erop uit gaan. Aan de slag gaan met iets dat hij of zij nooit eerder heeft gedaan, maar wel een stiekeme wens of fantasie is. De één meldt zich dan aan voor een talentenjacht, de ander gaat backpacken door de Braziliaanse jungle. Altijd met het risico dat je óf afgaat, óf de weg kwijt raakt. Ontdekken betekent risico nemen, jezelf uitdagen. Niet tevreden zijn met een veilig huis- tuin- en keukenleven. Iedereen heeft zijn of haar grenzen. De comfortzone. Maar zodra je die verlaat begint het echte leven. Daar vind je je kick, daar sta je op scherp, daar worden al je zintuigen geprikkeld en moet je aan de bak. Daar moet je improviseren. Omgaan met tegenslag, en mag je genieten van dingen die je nooit eerder hebt gevoeld en meegemaakt. Ieder mens heeft dat soms nodig. Zo’n verslavende adrenaline rush.

Grenzen in je relatie

Als je in een relatie zit heb je te maken met 2 grenzen. Die van jou en die van je partner. Daar speelt ook jaloezie een rol bij, want hoewel je misschien best eens fantaseert je partner met een ander bezig te zien, of het zelf met 2 vrouwen tegelijk te doen, je bent ook bang dat er vervelende consequenties aan vast zitten. Misschien wordt je partner wel verliefd op die ander, of vindt ze die veel beter in bed dan jou. En toch kan het zijn dat je als stel besluit grenzen te gaan verleggen en de spanning op te zoeken. Niet omdat je op elkaar bent uitgekeken, maar omdat je alles uit het leven wilt halen.

Iris en Vincent

Iris en Vincent zijn een maand of negen bij elkaar. Ze zijn nog dolverliefd maar willen ontdekken hoe ze optimaal kunnen genieten door spoortjes van jaloezie achter zich te laten en al hun geheime seksfantasieën werkelijkheid te laten worden. Ze hebben al eens een trio geprobeerd maar er moet zoveel meer zijn dan dat. Onze Elise kwam met ze in gesprek en besloot een serie met ze te maken waarin ze hen met de camera zou gaan volgen bij de realisatie van al hun sexfantasieën. En dat zijn er heel wat!

Seks terwijl je betrapt kan worden

1 Van hun fantasieën is dat ze seks hebben op een plek waar ze kunnen worden betrapt. Samen. Niet altijd hoef je er anderen bij te betrekken om de spanning op te zoeken! Ze hebben nog nooit buiten gesekst. Alleen in de veilige kamer of slaapkamer. Er is iets dat hen tegenhoudt. Iris wil niemand ermee shockeren. Maar toch is het een fantasie die altijd door hun hoofd blijft spoken. Elise lijkt dat een mooie aftrap van deze serie.

Grensverleggend Genot

Vandaag schrijven Iris en Vincent, los van elkaar, de fantasieën op, die ze graag waargemaakt zouden zien worden. Ieder 3. En ze krijgen te horen dat we vandaag de Brabantse natuur ingaan om geile buitenseks te hebben. Het is een prachtige dag, dus niets staat dit opwindende uitje in de weg. Iris heeft er zin in, maar tegelijkertijd vindt ze het best een beetje eng. Comfortabel voelt het allemaal niet. Maar ja, dat is nu eenmaal zo als je je grenzen wilt verleggen, uit je comfortzone wilt treden en echt wilt voelen dat je leeft…… En de kick, die blijft!

Have your say!

7 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.