Zij deden het voor het eerst op een hardstyle party

Zij deden het voor het eerst op een hardstyle party

Hoe was jullie eerste keer seks samen?

Laat eens weten hoe jullie je eerste keer seks beleefden samen. Joey en Shirley nemen alvast het voortouw met hun openhartige verhaal.

Mandy is vandaag op bezoek bij Shirley (20) en Joey (22). Ze kennen elkaar nu ongeveer een jaar en zijn best een beetje kinky. Aan trouwen zijn ze nog niet toe, ze hebben nog veel teveel behoefte aan feesten. Met name hardstyle parties zijn helemaal hun ding. Daar gaan ze helemaal los. En dat willen ze graag nog een tijdje volhouden. Hun seks is passioneel en hard. Zij vindt het lekker om aan haar haren gepakt te worden en stevig te worden aangepakt.

We neukten op een hardstyle feest

Hun eerste keer seks beleefde ze op een hardstyle feest. De sfeer was zo lekker, de muziek zo opzwepend, dat ze het niet meer konden houden van geilheid. En zo deden ze het daar, te midden van de feestgangers.

Bekijk deze film nu!

Wat was jouw spannende eerste keer?

We zijn benieuwd op elke plek jouw eerste keer seks plaatsvond. Heb jij daar een geil verhaal over te vertellen? Plaats die dan in de reacties!

Wil je Shirley en Joey in actie zien? Klik dan hier

 

Have your say!

5 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.