Met een stewardess de koffer in, lekker!

Met een stewardess de koffer in, lekker!

Strak in het mantelpak

Ja mannen, het is vakantietijd en velen van jullie stappen, al dan niet vergezeld door je gezin, het vliegtuig in. En daar zijn ze dan, die meisjes of dames, strak in het mantelpakje. Net zozeer als vrouwen vallen op mannen in uniform, vallen mannen als een blok voor stewardesjes. Hun glimlach, hun dienstbaarheid, maar toch ook een beetje door de autoriteit die ze uitstralen. ‘Die zou ik wel eens willen neuken….’ Jullie blijven tenslotte mannen, nietwaar?

Onbereikbaarheid

Onbereikbaar en onberijdbaar, dat lijken ze, deze op en top verzorgde vrouwen. Ze staan open voor je wensen aan boord, maar verwacht niet dat ze jou zouden kiezen voor een avontuurtje. De koffer in met een stewardess? Zou lekker zijn maar zit er niet in. Tenminste, dat zou je denken…

Stewardessen zijn ook maar mensen

Ach, misschien moet je er gewoon eens voor gaan. Er eentje proberen te versieren. Want als wij een fraai exemplaar voor de camera weten te krijgen, dan kun jij er misschien wel eens eentje zover krijgen om een vluggertje met je te doen op het krappe toiletje aan boord. Trouwens, erover fantaseren mag natuurlijk altijd!

Bekijk deze stewardess GRATIS in ongeremde actie

Ja het kan nog! Gratis kijken naar de geilste Kim Holland films op KimHolland.TV
Alles wat je moet doen is nu gebruik maken van jouw geheel gratis PROEFWEEK. Je meldt je aan, en je kan een hele week voor niks films kijken op de mooiste seks-site van Nederland: KimHolland.TV. Doe het NU want binnenkort eindigt de mogelijkheid om een week gratis te kijken!

Have your say!

3 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.