Super spannend: ‘Blind Geneukt’

Super spannend: ‘Blind Geneukt’

Blind Geneukt

Maak kennis met de nieuwe serie van Elise: ‘Blind Geneukt’. Ze kwam op het idee toen ze naar de populaire tv serie ‘Blind Getrouwd’ zat te kijken. Daar moest toch een geile variant op te bedenken zijn? Daar waar men in de serie gaat trouwen met iemand die ze nog nooit hebben gezien, draait het er bij ‘Blind Geneukt’ om, dat 1 man en 1 vrouw, die elkaar nooit gezien hebben, geblinddoekt sex met elkaar hebben. Ze moeten daarbij volledig afgaan op hun andere zintuigen. Een heel spannend en opwindend gegeven.

Eerst sex, dan pas kennismaken

Het is de omgekeerde wereld. In ‘Blind Geneukt’ ziet men pas achteraf met wie ze nu eigenlijk het bed in zijn gedoken. Maar wat blijkt? Als de sex lekker was, dan is de klik er achteraf ook!

Nathalie en Giovanni

Leuk stel Giovanni en Nathalie hebben zich als stel aangemeld voor ‘Blind Geneukt’, waar zij naast elkaar, geblinddoekt, door Elise worden gekoppeld aan een wildvreemde, die zij pas te zien krijgen nadat zij seks hebben gehad. Heel spannend en opwindend dus! Wel je partner horen die sex heeft met een ander terwijl je zelf bezig bent met een andere vreemde. Kitty wordt gekoppeld aan Giovanni en het blijkt direct te klikken. Zo goed zelfs dat er super geile en intense sex volgt. Heet zoenen, zo zien we dat graag. Echte sex. Extra spannend omdat de sexpartners elkaar niet kunnen zien….

Nathalie op haar beurt krijgt een leuke jongen voorgeschoteld die succesvol tevoorschijn was gekomen uit een eerdere casting. Ook Nathalie vindt het erg spannend. Zowel zij als Giovanni hebben nooit eerder sex gehad voor de camera, en nu gelijk in dit aparte experiment! Ook zij laat zich helemaal meevoeren in de geilheid van het moment. Ze gaat ervan uit dat Elise een leuke partner voor haar heeft geregeld, en ook al heeft ze geen idee wie het is en hoe hij eruit ziet, ze gaat er gewoon voor.

Wat vind jij van ‘Blind Geneukt’?

We zijn benieuwd wat jij van ‘Blind Geneukt’ vindt! Laat dus eens een reactie achter.

Have your say!

17 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.