Teeny Lina Luxa handhaaft zich prima

Teeny Lina Luxa handhaaft zich prima

Teeny Lina Luxa, 19

Gekke Petertje heeft weer een heerlijk geil teeny meisje weten te scoren via Facebook. Hij legt zo contact met de lekkerste pornomeisjes en vrouwen in het buitenland, en vervolgens probeert hij ze hier in Nederland voor de camera te halen. Nu is het hem gelukt om teeny ster Lina Luxa te verleiden tot een opname.

Eerst een beetje dollen

Ze mag uiteraard eerst even acclimatiseren en kennis maken met Amsterdam, de plek waar ze hebben afgesproken. Oliebolletje eten, op de foto met Handhaving. ‘Het ken allemaal, het mag allemaal.’ Beetje pijpen in het openbaar, vooruit dan maar. Geile meisjes doen gekke dingen.

En dan het hotel in

Tijd voor actie. Lina kan het goed vinden met de geile boy die Petertje voor haar heeft meegebracht en na wat schermutselingen in de buitenlucht van Amsterdam is het tijd om de hotelkamer op te zoeken, waar Lina al snel uit de kleren gaat om haar zalige lijf op foto te laten vastleggen. En dan kan ze niet meer wachten om genomen te worden….

Kijk je lekker mee?

Have your say!

12 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.