Voorproefje “Krijg Nou Tieten” Party

Voorproefje “Krijg Nou Tieten” Party

Zondag 2 juni is het zover!

Ja, ja, lieve vrienden en vriendinnen, zondag. 2 juni is het weer zover in Villa Weizigt in Dordrecht: de tweede ‘Krijg Nou Tieten’ Party! Kim Holland, Daphne Laat, Ashley More en vele andere meiden die je bijna allemaal kunt terugvinden op de geilste erotische community KinkyLife.com, ontvangen jou op het heetste feest van Nederland. Ze trakteren je op geile shows, erotisch acts, live sex en een echte gangbang met Daphne Laat.

Nog een paar kaarten

Het is de afgelopen weken hard gegaan met de verkoop van de kaarten, met als gevolg dat het bijna is uitverkocht. Wie van jullie pakt die laatste kaarten? Wees snel want de party komt al heel dichtbij!

Voorproefje

Ashley More en Daphne Laat zijn alvast eens een geil kijkje gaan nemen in Dordrecht om een beetje in de stemming te komen voor het feest. Ze hebben ook Dimitri gescoord, die zich later op de dag bij ze voegt, want dollen met z’n tweetjes is leuk, maar met een man erbij nog veel geiler. Ze gaan op bezoek bij de locatie van het feest, en dan zit de sfeer er onderling zo goed in dat ze zich al snel niet meer kunnen inhouden. De kleren moeten uit en niks houdt ze tegen om opgewonden van elkaar te genieten.

Live seks

Jij kan live getuige zijn van echte seks en mooie shows, en ter plekke misschien zelfs worden uitverkoren om Daphne te neuken. Zo’n kans laat je toch niet lopen?

 

Have your say!

8 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.