Vrouwen met dikke billen zijn gezonder en slimmer

Maar is een platte kont dan een no-go?

Dikke billen

Veel mannen voelen zich aangetrokken tot grote konten. Je zou zeggen dat dit een bijeffect is van het in slaap vallen met rap muziek op.
Toch niet helemaal waar. Zeker gezien het feit dat er vroeger ook veel mannen op grote konten vielen en rap toen niet eens bekend was, denk dan aan de jaren 20 bijvoorbeeld.

Vrouwen met grote en dikke konten zijn gezond en slimmer dan vrouwen die geen kont hebben

Oké, wacht even…. hoe zit dat dan?

Volgens onderzoekers van de Universiteit van Oxford die 16.000 vrouwen hebben onderzocht blijkt dat vrouwen met een dikke kont een lagere cholesterolgehalte hebben en meer kans hebben op hormonen die suiker verbranden. Dat betekent dat vrouwen met een volle kont minder kans hebben op diabetes of hartproblemen. GEZONDHEID!

Wanneer een vrouw een grote kont heeft heeft ze vaak een overvloed aan Omega-3 vetten wat goed is voor de ontwikkeling van het brein. INTELLIGENTIE!

Betekent dit dat vrouwen met een grote kont altijd gezonder en slimmer zijn vrouwen met een platte kont? Waarschijnlijk niet, maar je kan altijd naar haar opleidingsniveau vragen. Dan weet je het zeker 😉

Schoonheid

O ja… sommigen vinden het gewoon mooi. Bijvoorbeeld in Brazilië of de Dominicaanse Republiek waar het hebben van een grote kont DE ultieme vorm van sexyness is.

Speciaal voor deze dikke billen liefhebbers hebben we twee volle foto’s.
Let op: Elke foto heeft een link naar een geile video van een vrouw met dikke billen!

Dikke billen pornofilm

Have your say!

2 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.