Kom op zeg, dat past toch nooit?! Extreem anaal

Kom op zeg, dat past toch nooit?! Extreem anaal

Noir en haar anaalgeile slavin

Meesteres Noir klopte aan met een vraag: ‘Is dat iets voor Kim Holland? Ik heb een nieuwe slavin en die heeft een speciale fetisj. Zij kickt enorm op anaal en met name op enorme objecten. Het is haar persoonlijke uitdaging om die helemaal naar binnen te krijgen.’ Het klonk heel fascinerend maar we konden er niet direct een idee van krijgen. We hebben een aantal films met Noir gemaakt waarin Extreme Penetratie centraal staat, maar extreem anaal ontbreekt een beetje in dat rijtje. We waren dus direct geïnteresseerd waarop Noir aangaf dat ze het eerste half uur film aan ons zou wetransferren.

Ongeloof

What the f*ck, was onze eerste reactie toen we de film in zijn geheel aan het bekijken waren. Soms dachten we dat het niet groter kón, maar dan kwam het volgende attribuut al weer uit de kast. Eerst bewerkt Noir de kont van haar geile slavin met haar handen, dan gaat er een 4-punts spreider in die ons een kijkje geeft in het diep roze binnenste van haar anus. Wat een geil gezicht is dat. En dan komt er een mega-dildo aan te pas die kermend en kreunend tot aan het eind naar binnen wordt geschoven. We staan versteld. Hoe kan deze mooie, tengere slavin zo’n monsterlijk ding helemaal in haar kont kwijt? Bizar!

De monsterpaal

We zijn er nog niet, want als je denkt dat we het maximale anaal wel hebben bereikt, dan doet Noir er nog een schepje bovenop. Een monsterpaal ter grootte van een Amsterdammertje, of misschien nog wel dikker(!), wordt tevoorschijn gehaald en aan de camera getoond. Dit is gewoon ONMOGELIJK. Dit past niet. Nooit, onmogelijk. Totdat Noir er eens goed voor gaat staan. Overdosis glijmiddel erop, en dan begint de geile strijd om dit gevaarte bij haar kontgat naar binnen te werken. Je hoort hoe geil de slavin het vindt. Dit is haar kick. Haar ultieme fetisj. En als jullie dit net zo geil vinden als wij, dan komen er nog veel meer anaalgeile avonturen. ‘Dit is nog niks’, lachte Noir…….

Have your say!

15 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.