Nieuw! Zij masturbeert op jouw sexverhaal!

Nieuw! Zij masturbeert op jouw sexverhaal!

Verhalen schrijvers en vertellers opgelet

We gaan weer eens lekker op de interactieve toer. We weten zeker dat er onder jullie heel veel fantasieën leven die je best eens zou willen uiten. En wat is er nu mooier als 1 van onze zalige modellen met zichzelf speelt terwijl jij haar je wildste fantasie voorleest? Dit is je kans!

Aan de slag! Vertel je fantasie zo gedetailleerd mogelijk

Houd je niet in, maak een mooi verhaal van je heetste fantasie, lees die voor op je GSM, en mail de audiofile naar support@kimholland.nl. We verzamelen de geilste verhalen, die vanuit jezelf moeten zijn gemaakt, dus in de ‘IK’ vorm. Je mag zelfs je favoriete model in de mail verwerken en als we je verhaal te gek vinden gaan we je favoriete model filmen terwijl zij lekker masturbeert terwijl we jouw audioverhaal laten horen. Is dat geil of niet?

Minimaal 5 minuten

Je ingesproken verhaal moet minimaal 5 minuten duren, want de dames moeten zich kunnen inleven en hebben natuurlijk wel even tijd nodig om lekker geil te kunnen klaarkomen. Hoe heter en gedetailleerder je beschrijvingen zijn, hoe geiler de meiden ervan worden.

Voorbeeld

Misschien is het goed om even te zien hoe zo’n verhaaltje in elkaar kan zitten. Zoals gezegd: in de iK vorm, dus vanuit jezelf alsof je precies meemaakt wat je beschrijft. Dit is even een kort voorbeeldje van wat we bedoelen:

‘Ik loop langs de vervallen hijskranen in het verlaten havengebied. Het is miezerig weer. De schemering is ingevallen. Ik weet niet precies wat ik hier zoek, nou ja, als ik eerlijk moet zijn denk ik eraan hoe het zou zijn als ik hier ineens een mooie vrouw zou aantreffen. Zou ik die durven aanspreken? Ik loop nog een stukje verder en zie tot mijn verbazing hoe in de verte onder één van de schaarse lantarenpalen een gedaante tegen de paal geleund staat.

De punt van je sigaret licht op en je blaast de rook nonchalant de lucht in. Ik kom dichterbij. Je lange jas valt lopen en ik zie je mooie lange benen onder je ultra korte shortje. Ik word al geil bij het aanzicht. Je draait je gezicht mijn kant op en kijkt me een beetje arrogant aan…’

Okee, zo dus bijvoorbeeld. Bouw het verhaal lekker op en schets een sfeertje voordat je over de seksuele handelingen begint.

Jouw verhaal, zij masturbeert erop

Doe dus mee met deze unieke kans om een geil verhaal te maken en voor te lezen, waarbij een lekker meisje masturbeert op jouw woorden. Het geile resultaat ga je terugzien op KimHolland.nl!

Zowel mannen als vrouwen mogen inzenden!

Mail je ingesproken audiofile als .mp3 of .wav naar support@kimholland.nl

 

Have your say!

7 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.