Nieuwe Buren

Nieuwe Buren

Nieuwe buren

Het is altijd spannend als je nieuwe buren krijgt. Zal het klikken of zit je voor onbepaalde tijd met een stel a-socialen opgescheept? Wie fantaseert er niet af en toe over zijn of haar buurman of buurvrouw? Stiekem terwijl ze de kids aan het inladen zijn om naar school te brengen. En wat nou als je een open-minded stel bent? Dan hoop je er toch op dat er zich nieuwe mogelijkheden gaan ontspinnen? Dat dat stel dat zijn intrek neemt in het appartement boven net zo makkelijk is als jij of jullie zelf? Want wat is er nou makkelijker dan dat je nieuwe swingers-vrienden maar 16 traptreden van je verwijderd zijn?

Kennismaken

Mercedes en Liam staan te popelen om kennis te maken en als ze voetstappen horen op de trap grijpen ze een fles wijn van tafel en gaan direct naar boven. Het leuke stel blijkt heel hartelijk te zijn en gaat direct in op de uitnodiging om straks een drankje te komen doen. Cassandra neemt de fles wijn mee naar beneden en ze nemen plaats op de comfortabele bank. Mercedes bedenkt opeens dat ze glazen moet halen in de keuken en neemt Cassandra aan de hand mee. En terwijl de mannen ongeduldig afwachten blijven de dames wel verdacht lang weg…….. Die weten zich alvast te amuseren.

Have your say!

8 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.